Henkogningsglas – Flere størrelser
Henkogning er en konserveringsmetode, der blev brugt inden fryseren kom ind i billedet.
Princippet i henkogning er at du opvarme det, der skal henkoges, i eksempelvis henkogningsglas til 80°C – 100°C.
TIP:
Kom det der skal henkoges i glasset. Lågene slutter tæt med gummiringen.
Varm/kog glasset indtil det får en temperatur på 80°C – 100°C.
Når du opvarmer glasset udvides luften inde i og presses ud igennem låget.
Når glasset herefter sættes til afkøling, opstår der vakuum, som herefter er med til at suge låget til sig, så det slutter helt tæt.
Når du varmer glasset op dræbes mikroorganismer og bakterier der kan være i madvarerne.
Og når det bliver lukket med vakuum, forhindre det at nye bakterier og mikroorganismer opstår.
På den måde kan madvarerne holde sig længere.
Se andre sylteglas – klik her
Var det ikke Henkogningsglas – Flere størrelser du ledte efter…
Vi har et stort udvalg af forskelligt køkkenudstyr.
Vi sælger både til private og erhverv så vores vare er som udgangspunkt altid meget robust og slidstærkt.
SE ALT VORES KØKKENUDSTYR – KLIK HER
Følg os på Facebook og Instagram
Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 😉
Overensstemmelseserklæring: OE. div. Bormioli glas