Kødhammer
Kødhammer i aluminium, hammeren har en flad side og en side med hakker.
Hvad kan du bruge en kødhammer til?
Generelt set kan du bruge den til to ting i dit køkken.
1. Du kan banke kødstykker flade
2. Du kan mørne kødet.
Når du banker kødet vil strukturen i kødet ændre sig en lille smule og derved blive mere mørt.
Hammerens hårde slag på kød er med til at blødgøre fibrene i kødet. Når man gør det vil kødet opleves mere mørt og være væsentligt nemmere at skære ud.
Tåler ikke maskinopvask.
TIP:
Pas på med at banke med den tallede side – takkerne kan godt ødelægge sart kød som eksempelvis steaks.
Hvis vævet løsnes for meget, kan bøfferne falder fra hinanden og derved blive dårlige.
Se alle køkkenredskaber – klik her
Længde: 25,5cm
Var det ikke Kødhammer du ledte efter…
Vi har et stort udvalg af forskelligt køkkenudstyr.
Vi sælger både til private og erhverv så vores vare er som udgangspunkt altid meget robust og slidstærkt.
SE ALT VORES KØKKENUDSTYR – KLIK HER
Følg os på Facebook og Instagram
Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 😉
Overensstemmelseserklæring: OE. WAS Aluminium -2