Hævekurv TRÆ – Flere størrelser og forme
En hævekurv er et fantastisk redskab til efterhævning af brød.
Når du efterhæver din dej i en hævekurv, forbedrer du både brødets struktur/krumme og det æstetiske udtryk.
Når du bager uden hævekurv, får dejen lov til at flyde mere ud under efterhævningen end i en kurv.
En hævekurv støtter dejen, og når dejen bliver holdt på plads, kommer hæveprocessen i stedet til at handle om at skabe en luftig og smidig struktur inde i brødet. Det giver også et højere brød, som desuden får et flot mønster, mens dejen presser sig ind i kurven under hævningen.
Er du vild med at bage, så vil du med andre ord have stor gavn og glæde af en hævekurv.
Tåler ikke maskinopvask.
MÅ IKKE KOMME I OVNEN.
Benytter du en kurv i træ giver du dejen den luft den behøver, så den kan hæve sig stor og luftig, inden den er klar til at komme i ovnen og blive bagt.
Værd at vide om brugen af en hævekurv:
1. Drys kurven med rigeligt mel, eller placér et klæde i kurven, før du lægger dejen på plads.
2. Vent, til brødet er hævet op til kanten, og vend det forsigtigt ud på en bageplade med bagepapir eller en bagemåtte.
3. Sæt brødet ind i ovnen. Når brødet er færdigt, har det nu en sprød skorpe med et flot mønster.
Rengøring:
Kurven må aldrig vaskes med sæbe.
Lad kurven tørre og børst eventuelle rester af mel ud med en stiv børste.
Alt efter behov skylles kurven i rent vand.
Var det ikke Hævekurv TRÆ – Flere størrelser og forme du ledte efter…
Vi har et stort udvalg af forskellige produkter til Bagning.
Vi sælger både til private og erhverv så vores produkter er som udgangspunkt altid meget robust og slidstærkt.
SE UDVALGET TIL BAGNING – KLIK HER
Følg os på Facebook og Instagram
Du kan også tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev. 😉
Overensstemmelseserklæring: Overensstemmelseserklæring-15-09-2021