Bageplade 1/1 GN perf. alu 25006
Når du bruger en bageplade, som er perforeret, kan du opnå sprødere bagværk.
Pladen med huller gør at fugt fra kage og brød kan slippe væk, og at luften i ovnen bedre kan cirkulere. Det giver en mere ensartet opvarmning. Du ungår at tynde bagværk, som tærter, kommer til at bule op under bagningen og helt generelt sprødere bagværk.
Opvask: Vi anbefaler håndvask med varmt vand og sulfo.
TIPS:
- Hvis pladen ikke passer i din ovns riller, kan den sættes på bageristen (ikke på en anden bageplade). Det er vigtigt at luften kan cirkulere både over og under den perforerede bageplade.
- Skal der stå mere end et bagværk på pladen ad gangen, er det vigtigt at sætte dem med afstand, så luftstrømmen mellem dem ikke stoppes.
- Undlad at bruge bagepapir.
Mål: 53×32,5 cm
Følg os på Facebook og Instagram
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.